Anti-Diefstal

Min: €0 Max: €300

Buitenboordmotorslot nodig? Maritiem24 heeft een fors assortiment aan anti-diefstal producten in haar assortiment!

 

Inleiding - Anti-Diefstal

Het dievengilde heeft de watersport gevonden! Helaas voor ons, maar het is niet anders. Het is dus belangrijk dat wij onze eigendommen, zoals de boot, de trailer, waardevolle spullen aan boord en de buitenboordmotor goed beschermen tegen diefstal! 

 

Algemene informatie - Anti-Diefstal

Wilt u uw boot beschermen tegen diefstal? Dat kan op een aantal manieren:

 • Track & Trace
  bekijk eens onze DanTracker! Een GPS volgsysteem dat volledig stand-alone werkt op een eigen accu. De DanTracker gaat tot 10 jaar mee op 1 accu! Uitzonderlijk!
 • Ketting
  met een ketting of kabelslot kunt u de boot vastleggen aan de kade of de steiger. Helaas is daar niet altijd een goede voorziening voor en daarom verkopen wij ook grond- en wandankers.
 • Buitenboordmotorslot
  heeft u een buitenboordmotor? En is deze lichter dan 100kg? Dan is de kans op diefstal aanzienlijk. Bescherm daarom uw buitenboordmotor met een deugdelijk buitenboordmotorslot! Wij verkopen ook de KapVast; deze voorkomt niet alleen diefstal van de buitenboordmotor, maar ook van de kap en eventueel de binnenzijde van uw motor!
 • Propellorslot
  helaas worden soms zelfs dure propellors (schroeven) onder de boot vandaan gestolen. Daarom verkopen wij speciale propellorsloten.
 • Stern drive sloten
  en u zult het niet geloven, maar soms wordne hele stern drive units onder boten vandaan gestolen. Daarom hebben wij ook daarvoor een oplossing; de stern drive sloten.
 • Autokluizen
  u hebt vast ook vaak kostbare spullen of belangrijke documenten aan boord. Deze kunt u veilig stellen met een autokluis. Denk aan de mobiele telefoon, geld, sieraden, paspoort, rijbewijs en andere belangrijke papieren. Of zelfs de laptop en/of navigatie! Bekijk onze oplossingen!

Zoals u ziet hebben wij, Maritiem24, een fors assortiment anti-diefstal producten die ervoor kunnen zorgen dat uw eigendommen ook in uw bezit blijven! Dit voorkomt niet alleen schade, maar voorkomt ook teleurstelling frustratie en woede!


Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »