Audio

Min: €0 Max: €5

Bootaudio? Maritiem24 was voorheen dé audiospecialist voor de watersport. En ondanks dat wij vele breder zijn gegaan en het specialisme hebben losgelaten, hebben wij nog wel een aantal hele mooie producten in het assortiment!

 

Inleiding - Audio

Muziek aan boord? Dat wil eigenlijk iedereen wel, en toch zijn er enorme verschillen in wensen. In de basis zijn deze wensen onder te verdelen in een aantal categorien:

 • basic
  dit zijn de watersporters die een radio aan boord willen om het nieuws te luisteren en om een keer een muziekje te horen
 • standaard
  dit zijn de watersporters die eigenlijk altijd wel de radio aan hebben, maar die geen hele hoge eisen stellen aan de geluidskwaliteit en de kracht
 • meer dan gemiddeld
  dit zijn de watersporters die het geluid nog wel eens willen opschroeven en lekker willen genieten van een goed stukje muziek
 • meer dan goed
  dit zijn de watersporters die verstand hebben van muziek en hier ook met volle teugen van kunnen genieten. Deze categorie wil vaak een goed hoog en een diep laag. Daarbij vanzelfsprekend ook nog een beetje power!
 • high-end
  de audiofielen onder de watersporters. Als alleen het beste goed genoeg is. Hierbij praten we over versterkers, tweeters, woofers, bruggen, basvolumes en instelbaarheid tot in de puntjes.

 

Algemene informatie - Audio

Op basis van bovenstaande soorten liefhebbers is het vanzelfsprekend dat bij elke categorie liefhebber ander eisen worden gesteld aan de diverse componenten. Blijft het ben een radio met twee speakertjes? Of gaan we naar een high-end audio installatie waarbij ook speakerkabels, resonantie, instelbaarheid en plaatsing belangrijk zijn? Voor elk wat wils!

Wij, Maritiem24, zijn ons assortiment audio aan het afbouwen. Daarom kunt u bij ons nog weleens tegen heel scherpe prijzen juist dat vinden wat u nodig heeft!


Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »