• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kneeboarding (2)

Merken
Kneeboarden is de gemakkelijkste watersport die er is en kan door iedereen worden uitgevoerd! Je rijdt op een breed drijvend board met een zacht EVA Foam-deck waarop je kunt zitten.
JOBE SENTRY Kneeboard - diverse uitvoeringen
189,95
JOBE STREAK Kneeboard - diverse uitvoeringen
149,95
Toon 1 - 2 van 2

Kneeboarding

Kneeboarden is de gemakkelijkste watersport die er is en kan door iedereen worden uitgevoerd! Je rijdt op een breed drijvend board met een zacht EVA Foam-deck waarop je kunt zitten. De riem op het bord houdt je op het bord en heeft een sleepgreep vooraan om het handvat te vergrendelen. Denk niet dat dit alleen voor achter de boot is, je kunt ook plezier hebben met een kneeboard bij je lokale kabelpark!
 
Dus hoe werkt het?
Kneeboarding is eenvoudig te leren, ik bedoel: je hoeft alleen maar op je knieën te gaan zitten! Eenvoudiger kan niet, toch? Het bord heeft veel drijfvermogen vanwege de breedte van het board. Wanneer je achter de boot rijdt, kun je eenvoudig starten door de hendel van de trekhaak te gebruiken. Het Cablepark is ook een plaats je kneeboard te gebruiken, het enige wat je hoeft te doen is sturen en naar voren leunen als je vanuit het dok begint. Een gemakkelijke start en gemakkelijke sport!

Lees meer