Towables

Min: €0 Max: €5

JOBE Towables zijn er in verschillende soorten en maten en zijn gemaakt voor serieus gezinsplezier.

De JOBE towables zijn beschikbaar voor 1 persoon, maar sommigen kunnen maximaal 5 personen tegelijk bevatten. Ze zijn gemaakt van duurzaam PVC en hebben een nylon beschermlaag om ze te beschermen. De verschillende soorten vormen die worden gebruikt bij Jobe Sports zijn Donuts, Sofas, Decks, Watersleds en Extreme towables. Allen zijn gemaakt voor hun eigen specifieke gebruik. Dus haal een towable tevoorschijn en maak je klaar voor een wilde rit achter de boot!

“Towable for four please”

Hoeveel mensen neem je mee op je boot? Dit is de vraag die je moet stellen als je een JOBE towable koopt. Veel mensen denken dat een 1-seater cool is (en ze hebben gelijk) maar als je een gezin hebt, koop dan een towable waar je met meerdere personen plezier op kan hebben.

Packages

Een towable is leuk, maar wat heb je eraan om er een te kopen als je geen touw hebt? JOBE biedt towable pakketen die alles bevatten wat je nodig hebt om het water op te gaan. Je krijgt een touw, skivlag, pomp en quick release. Op die manier ben je altijd klaar voor een spannende rit op het water.

 

Algemene informatie - Towables

Maritiem24 heeft een heel mooi assortiment towables, funtubes en bananen in het assortiment. 

Voor elk niveau, voor elk gebruik, Voor 1 tot wel 5 personen! Maritiem24 heeft een geschikte towable, funtube of banaan in haar assortiment. Bij Maritiem24 kunt u ook terecht voor andere JOBE producten, zoals:

  • SUP BOARDS
  • Wakeboards
  • Waterskies
  • Kneeboards
  • Musthaves
  • Accessoires


Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »