Over ons

Maritiem24 is opgericht door watersporters en bedoeld voor watersporters. Wij hebben een groot assortiment van vooral hele bijzondere producten die u niet snel elders tegen zult komen!

Maritiem24 staat voor een groot aanbod: we hebben een groot assortiment op voorraad. Daarnaast garanderen wij kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice. Wij staan 5 dagen per week voor u klaar en kunnen uw vragen beantwoorden, uw bestellingen opnemen en voor verzending zorgen.

Wij staan gerand voor een snelle levering. EN bovendien; bestellingen vanaf € 50,-- worden gratis bezorgd binnen Nederland! 

Maritiem24

Service

Tevreden klanten is waar alles om draait bij Maritiem24.nl. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar per e-mail en social media. Zo kunt u zelf kiezen welke manier van contact u het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al uw vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat u weet waar u aan toe bent.

Helaas ontkomen zelfs wij niet altijd aan ontevreden klanten... Maar, ook voor deze klanten doen wij ons uiterste best: iedereen kan een bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren waarna we het aankoopbedrag terugstorten of een passend alternatief proberen te vinden.

Betrouwbaarheid

Veilig kunnen winkelen en betalen is belangrijk bij online winkelen. Bij Maritiem24 kan iedereen onbezorgd winkelen en afrekenen zonder na te hoeven denken over betrouwbaarheid of veiligheid. Onze webshop bevat de laatste technologieën als het gaat om veiligheid, privacy en gevoelige informatie. 

Voordeel

Naast uitstekende service en betrouwbaarheid zijn scherpe prijzen het voordeel van online winkelen. Maritiem24 rekent daarom vanaf € 50,-- geen verzendkosten én is bovendien heel scherp geprijsd! Zo betaald u nooit teveel!

 

Contact

Wij staan 5 dagen per week voor u klaar om u van dienst te zijn. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens per e-mail of via sociale media.

E-mail: klantenservice@verkoop24.com

Wij doen ons uiterste best om email dezelfde werkdagen nog te beantwoorden.

 

Adres en bedrijfsgegevens

 

Verkoop24 / Maritiem24
Ohmstraat 10 N
3861NB Nijkerk
The Netherlands

 

Omdat wij een webwinkel zijn kunt u ons niet bezoeken om producten te bekijken of te proberen. Wel kunt u een afspraak maken om producten af te halen en met pin te betalen.

KVK nr: 61711691
BTW nr: NL.854.57.185.B01

Maritiem24 is een onderdeel van Verkoop24.

Bankrekening

Bank: ING bank
Iban-nummer: NL13 INGB 0006 8060 82
t.n.v.: Verkoop24
BIC: INgBNL2A