SeaSmart - Sanitizer magazijnopruiming OP=OP

Magazijnopruiming OP=OP. Voorkom een stinkende wc met de SeaSmart Sanitizer! Automatisch druppelverstuiver die het stinken van het toilet voorkomt.

€249,95
€199,95 Incl. btw
* Stukprijs: €0,00 /
Levertijd: 1-2 werkdagen
Merk:
Artikelnummer: S-Sanitizer
Aantal: 2
Stukprijs: €0,00 /

Sanitizer magazijnopruiming OP=OP

Voorkom een stinkende wc met de SeaSmart Sanitizer! Automatisch druppelverstuiver die het stinken van het toilet voorkomt.

Herkenning
Herkenbaar? Als het toilet een aantal dagen of weken niet is gebruikt komt er een enorme stank uit…. Meestal na een aantal keren doorspoelen en een aantal uren is deze stank verdwenen. Deze stank wordt niet veroorzaakt door wat er wordt doorgespoeld, dit in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Deze stank wordt veroorzaakt door stilstaand water in de inlaat! Daar ontstaat bacterievorming en dat veroorzaakt de stank!

Oplossing
De oplossing is er in de vorm van de SeaSmart!

Een eenvoudig zelf te installeren elektronische druppelverstuiver die ervoor zorgt dat de stank wordt geneutraliseerd waar deze ontstaat. In de waterinlaat.
Te gebruiken voor alle soorten toiletten:

  • - handmatig / schoon water
  • - handmatig / buitenwater
  • - elektrisch / schoon water
  • - elektrisch / buitenwater

Ook een toilet dat is aangesloten op de schoonwatertank zal uiteindelijk gaan stinken. Het schone water staat in de inlaat en daar vormt zich—weliswaar
wat trager– ook de eerder genoemde bacterie.

De SeaSmart heeft een eigen stroomvoorziening en vormt dus geen belasting voor de boordaccu’s. Eenvoudige doe-het-zelf montage mogelijk. Geeft signaal bij lage spanning en bij lege vulling. Wordt geleverd inclusief 1 vulling welke minimaal 1 seizoen meegaat.

Inhoud:

  • SeaSmart Sanitizer
  • Seasmart Toilet sanitizing pouch 1x (vulling)
  • Installatiehandleiding

Navullingen zijn eenvoudig verkrijgbaar en verwisselbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »